MEDSPORT-történelem, dióhéjbanA spanyol székhellyel, 1993-ban induló iroda Magyarországon 1994-ben kezdte meg tevékenyégét Med-Sport Kft. Sportmenedzser Iroda néven. Az indulástól kezdve természetes volt, hogy a fő profilját a kézilabda szakág adja, amely mellet a labdarúgás, kosárlabda, úszás, és egyéb sportágak is megtalálhatók. A vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője Szörnyi Attila, aki a sportmúltjából merített tapasztalatait is magával hozva irányítja Magyarország meghatározó sportirodáját.

Az iroda kiterjedt kapcsolatrendszerrel dolgozik, Európa számos országában mellet Ázsiában és a többi földrészen is vannak partnerei, klub és ügynöki szinten egyaránt. A velünk szerződéses viszonyban álló játékosok között is szinte minden kontinens képviselői megtalálhatóak, de természetesen elsősorban magyarok, vagy környező országbeliek. Elsődleges feladatunk, hogy játékosaink érdekeit maximálisan képviseljük, megfelelő, korrekt kapcsolatot kialakítva a klubokkal. Fokozatosan bővülő szolgáltatásainkkal és magas színvonalon igyekszünk kiszolgálni a bennünket megbízó játékosokat, hogy ők csak sporttevékenységükre koncentrálhassanak.

Ezen szolgáltatásokon belül, a megfelelő ügyvédi háttértől - melyet dr. Balázs Gábor a Kelemen és Társa ügyvédi iroda munkatársa biztosít - a megfelelő orvosi háttér mellett, az irodánk mellett működtetett rehabilitációs központon át, a különféle kedvezményeket kínáló szolgáltatásokig próbáljuk teljessé tenni irodánk tevékenységi körét. apunk segítségével is. Ezt a rendszert használják a világ nagy klubjai is, amelyek a diszkrét információszerzésre, illetve bizalmas kapcsolatteremtésre is lehetőséget kapnak az érdeklődésükre számot tartó játékosokkal.

Ezt a nagy mennyiségű munkát, amely 2002 nyarától a labdarúgás területén is folyik, nem lehetne ilyen magas színvonalon jó munkahelyi társ nélkül elvégezni. Olyan kvalitású munkatárssal dolgozom együtt, akiben cégem filozófiájával, munkamoráljával azonosulni tudó, magasan képzett szakembert ismerhetnek meg. Ő Keserű László, akinek munkája a garancia arra, hogy minden hozzánk forduló ügyfelünk a legmagasabb szintű korrekt szolgáltatást kapja, elvárásai szerint. A MED-SPORT Kft szorosan együttműködik a FIFA-licenccel rendelkező játékos ügynökkel, így a labdarúgó sportolók számára a különféle egyéb szolgáltatásokon túlmenően biztosítva az előírásoknak megfelelő képviseletet.

Karriereket építünk több mint két évtizede - ha kellően elszánt és tehetséges vagy, szívesen leszünk ebben partnereid; gyorsan,
pontosan igyekszünk megoldást találni bármilyen problémádra, legyél játékos, edző vagy klubvezető.