DÖCÖGŐS KEZDÉS UTÁN 8 GÓLOS GYŐZELEM

Nyolc gólos győzelmet aratott a Veszprém a K&H férfi ligában vasárnap Komlón.

K&H férfi kézilabda liga, 21. forduló:
SPORT36-KOMLÓ-TELEKOM VESZPRÉM 24-32 (12-16)
Komló, játékvezetők: Asztalos, Bárkányi.
KOMLÓ: Granic, Selymes, Szabó M. (kapusok), Gebhardt 6, Grünfelder 2, Hoffmann 1, Huesmann 3, Jerkovic 1, Katzirz, Kovács M., Marcsek, Markovic 6 (1), Obradovic 3, Sunajko 2, Szögi, Wéber. Edző: Kilvinger Bálint.
VESZPRÉM: Alilovic, Mikler (kapusok), Ancsin 1, Blagotinsek 2, Borzas 1 (1), Jamali 5, Lékai 3, Ligetvári, Marguc 5, Nenadic 2, Nilsson 3, Schuch, Sulic, Terzic, Tonnesen 2, Ugalde 8. Edző: Vranjes Ljubomir.
Kiállítások: 2, ill. 6.
Hétméteresek: 4/1, ill. 1/1.

A meccsről bővebben:

Ljubomir Vranjes: Köszönjük a Komlónak a remek meccset. Máshogy készültünk a találkozóra, mint ahogyan általában szoktunk. Keményen edzettünk ezen a héten, mivel előtte nem nagyon volt lehetőségünk erre. Alig-alig játszottunk kézilabdát, inkább a fizikai részekre mentünk rá. Ezért is lehetett, hogy néhány játékosomnak nehezebb volt a lába bizonyos szituációkban. A mérkőzés elején 3-4 tiszta ziccert hagytunk ki a kapussal szemben. Nyomás alatt voltak a játékosok, itt szeretném megemlíteni, hogy nagyon tetszett a komlói szurkoló tábor. Nem játszottunk rosszul, igazából csak a helyzetek maradtak ki. Az első időkérésnél ezt mondtam nekik, hogy minden rendben van, folytassuk ezt a játékot. Egy nagyon jó kapus eszén kellett ma túljárnunk.
 
Iman Jamali: Ahogy a mester is kezdte, először is gratulálnék a Komlónak. Remek mérkőzés volt. Nagyon keményen dolgoztunk a héten, ennek ellenére jó volt a tempó, ahogyan azt szerettük volna. Tökéletes meccs volt számunkra a nagyon fontos, jövőheti Bajnokok Ligája találkozó előtt. Azt gondolom, hogy jó munkát végeztünk, a védekezésünk rendben volt, csak a kapussal szemben kellett belőnünk az egy-egy elleni helyzeteket. Elégedett vagyok a teljesítményemmel a mai összecsapáson, de Ljubo szerint kicsit többet kéne védekezésben a pályán lennem, hogy többet tudjak segíteni a csapatomnak.
 
Kilvinger Bálint: Gratulálok a Veszprémnek. Azt gondolom, hogy amit szerettem volna viszontlátni a fiúktól, azt megkaptuk. Azt kértem, hogy foglalkozzunk a saját dolgunkkal, és ameddig tudjuk, nehezítsük meg a Veszprém dolgát. Azt gondolom, hogy voltak kifejezetten jó periódusaink a mérkőzésen. Nem volt egyszerű. Elért minket is a sérüléshullám, ez ilyen sajnos. Annak ellenére, hogy voltak hiányzóink, mindenki maximálisan tette a dolgát. Ezt szerettem volna látni tőlük. Köszönjük a közönségünknek, fantasztikus hangulatot teremtettek. Ilyen közegben mindig élmény játszani. Gratulálok a csapatomnak, hiszen felemelt fejjel jöhettünk le a pályáról. Dolgozunk tovább, mivel vannak még mérkőzéseink a bajnokságban, amiket szeretnénk megnyerni. Ha így tudunk minden mérkőzésen játszani, akkor szép eredményt érhetünk el a szezon végén.
 
Selymes Attila: Gratulálok a Veszprémnek, és minden csapattársamnak, hiszen szívüket-lelküket kitették a pályára. Amennyire tudtuk próbáltuk megnehezíteni a Veszprém dolgát. Az volt a célunk, hogy játszunk egy jót, küzdjünk a végletekig, és amikor a végén felnézünk az eredményjelzőre meglátjuk mire lehet elég. Azt gondolom, hogy ez egy szép eredmény, annak ellenére, hogy kikaptunk 8 góllal, hiszen a Bajnokok Ligájában is van, hogy ennyivel tud nyerni ellenfelünk. Gratulálok a csapatnak. Granic kapusteljesítménye kiemelendő. Tudunk kontra gólokat lőni a védésekből, és sikerült 12 perc alatt 9 gólt lőni a Veszprémnek, ami azt gondolom, hogy csoda számban megy.

Forrás:MKSZ,HANDBALLVESZPREM,
Fotó: Vörös Dávid


 Cikket Írta: Kgergo 2018-03-26 22:03:42