DÖNTETLEN VÁCOTTDöntetlenre végzett egymással a K&H férfi liga vasárnapi mérkőzésén Vácott a házigazda és a Tatabánya együttese.

VÁC-GRUNDFOS TATABÁNYA 29-29 (15-18)
Vác, játékvezetők: Bacs, Bóna.
VÁC: Rózsavölgyi, Ulicsinyi (kapusok), Baláz 5, Bognár, Czene, Davidovic 4, Grbavac, Holpert 4 (1), Kecskeméti, Koller 2, Ménfői 3, Nyári, Rózsavölgyi, Sakic 4, Tárkányi 3, Törteli 3, Tyiskov 1. Edző: Skaliczki László.
TATABÁNYA: Székely, Iancu (kaousok), Bozovic 6, Dénes 1, Grigoras 5, Harsányi 5 (3), Ilyés, Juhász, Rosta M., Rozner, Sipos, Szöllősi B. 5, Szöllősi Sz., Vranjes 4, Vrankovic 1, Vujovic 2 (1). Edző: Vladan Matics.
Kiállítások: 16, ill. 16 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 4/4.

A TATABÁNYA OLDALÁN A KÖVETKEZŐ HÍR OLVASHATÓ:


A tatabányai szurkolók szép számmal elkísérték kedvenceiket Vácra is, így a Matics-csapat igazán otthon érezhette magát. Az elején nem is volt gond, mert szárnyaltak a mieink. Fokozatosan növelték előnyüket. Ez a tendencia az első játékrész hajrájában azonban „megbicsaklott”. Néhány elemi hibával visszaadtuk a reményt, a már-már reményvesztett hazaiaknak, akik aztán éltek is a felkínált lehetőséggel. Persze ehhez az is kellett, hogy a mieink oldalán egyre több hibát lehetett elkönyvelni. De még ennek ellenére is úgy tűnt, hogy megvan, meglesz a meccs, mert arra senki sem számított, hogy a „mi Tatabányánk” , az egyik sereghajtó otthonában, másfél perc alatt elherdálja háromgólos előnyét.
Sibalin Jakab: - A végén egyéni hibák és fegyelmezetlenségek befolyásolták az eredményt. Emiatt lett döntetlen, ami azért elfogadhatatlan, mert másfél perccel a meccs lefújása előtt még három góllal vezettünk.

FORRÁS:KÉZISZÖVETSÉG/ TATABANYAHANDBALL
Cikket Írta: Kgergo 2018-04-25 14:43:34