OTTHON TARTOTTA A PONTOKAT AZ EGERNem sikerült visszavágni a Dabasnak az ősszel elszenvedett vereségért, az Eger hat góllal győzte le otthon a Dabas együttesét a bajnokság 24. fordulójában.

K&H férfi kézilabda liga, 24. forduló:
EGER SBS ESZTERHÁZY-DABAS KC 31-25 (15-12)
Eger, játékvezetők: Herczeg, Südi.
EGER: Repóth, Stochl, Nagy D. (kapusok), Aflitulin 5 (2), Antl 6, Bajorhegyi 2, Füzi, Kiss, Lezák 4, Petro 4, Radojevic 5, Szepesi 1, Szepesi, Takács 3, Tóth, Vaskó 1. Edző: Tóth Edmond.
DABAS: Duleba, Holló (kapusok), Bakos, Bíró 1, Kekezovity 6, Kiss 5, Korsós 1, Országh 2, Perisic 3, Pocsai 1 (1), Priczel 1, Shinnosuke 1, Slachta 2, Szöllősi 2, Zakics. Edző: Tomori Győző.
Kiállítások: 6, ill. 6.
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.

A DABASI CSAPAT NYILATKOZATA:

Sok sérülés miatt kevés variációs lehetőséggel tudtunk kiállni az Eger otthonában, ahonnan sajnos nem tudtuk elhozni a két pontot.

Az első félidő 25. percéig bírtuk erővel az Eger csapata ellen, addig fej-fej mellett küzdöttünk. Sajnos sérülés miatt több meghatározó játékosunk sem állt a csapat rendelkezésére, és több játékosunk így is sérüléssel vállalta a mérkőzést. A második félidőben két gólnál közelebbre sajnos már nem tudtunk kerülni, döntő helyzetekben pedig az őszi mérkőzéshez hasonlóan most is Richard Stochl klasszisa döntötte el a mérkőzést. 

MESTERMÉRLEG

Tóth Edmond: – Végre! Rászolgáltunk már a győzelemre, nagyon sokat dolgoztunk érte. Két klasszisteljesítményt is felvonultattunk, Richard Stochl és Radoslav Antl személyében.
Tomori Győző: – Az Eger végig kézben tartotta a mérkőzést, okosan, taktikusan kézilabdázott. Nem sikerült abban a sebességben játszani, ami eredményre vezethetett volna. Emellett nagyon sok gólhelyzetet hagytunk kihasználatlanul.


FORRÁS:KÉZISZÖVETSÉG/DABASHANDBALL Cikket Írta: Kgergo 2018-04-25 14:30:24